Alege produsul/produsele din oferta noastră, adaugă-le in coș, apoi finalizează comanda sau intră în legătură telefonică cu un consultant.

În general, produsele sunt livrate în 24-48h prin curier rapid, însă există posibilitatea ca unele produse să se afle in depozit, lucru care poate prelungi timpul de procesare până la 7-8 zile.

După ce ați finalizat comanda, veți fi informat in legatură cu timpul de livrare.

Timpul de livrare poate fi afectat și de numarul de comenzi primite în perioadele mai aglomerate.

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.
În cazul în care doriți să modificați o comandă, va rugăm să ne contactați telefonic. Avem nevoie de ID-ul comenzii, pe care îl puteți regăsi în secțiunea Istoric comenzi.
Cat costa transportul: Costul transportului este de 19 lei, oriunde în țară. Pentru comenzile care depasesc 500 de lei, transportul este gratuit. Cum se achita: Plata se face: • Ramburs la curier • Card online • Ordin de plată

După ce ați finalizat comanda, ve-ți fi informat in legatură cu timpul de livrare.

Timpul de livrare poate fi afectat și de numarul de comenzi primite în perioadele mai aglomerate.


Beneficiati de posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia produsului, astfel:

Termenul de Retragere – persoane fizice este de 14 zile Calendaristice.

Termenul de Retragere – persoane juridice este de 48 ore.


Exercitarea dreptului de retragere:

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne informati cu privire la decizia dvs de retragere din contract. In acest scop, aveti la dispozitie formularul standard de retragere mentionat la sectiunea retur sau puteti face orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate, iar noi va vom comunica fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere.

Obligatiile dvs in cazul retragerii

Dvs. sunteti obligat sa returnati produsele catre societatea noastra (sau unei persoane autorizate de catre societatea noastra sa receptioneze produsele), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere din contract, prin transmiterea formularului de retragere sau prin orice declaratie neechivoca mentionata la sectiunea “Exercitarea dreptului de retragere”. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de dvs inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile. Dumneavoastra suportati costurile de transport directe in prevederea returului.
Costul transportului este in sarcina clientului, avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;
Procedura pentru returnarea produselor: Pentru returnarea produselor, va rugam sa trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email comenzi@sema-shop.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.
Produsele se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o copie dupa factura, la adresa noastra. Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Exceptii de la returnarea produselor fac:

  • Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
  • Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans)
  • Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)
Important:

Putem poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.  

  • Garanția produselor achiziționate este de 12, 24 sau 36 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificatul de garanție comercială.Pe lângă garanția comercială, magazinul nostru oferă pentru toate produsele achiziționate garanția legală de conformitate, conform legislației în vigoare.Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 15 zile calendaristice, din momentul in care se face receptia produsului defect.Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.
În acest caz, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau adresa de mail.